Kotitreeni

Aseta harjoittelulle tavoite ja treenaa kotona tuloksekkaasti

Monen kodin nurkissa asustaa varmasti toimettomana ainakin yksi kotikuntoiluväline. Ehkä on käynyt niin, että lähtökohtaisesti on panostettu rahaa johonkin ”hyvältä ajatukselta” tuntuvaan välineeseen ja sen pohjalta motivoituneena on ponnisteltu muutamia kertoja uuden alun eteen. Mutta ehtikö kotitreenaamisen palo sammua kuitenkin melko pian, ennen kuin pääsit edes kunnolla vauhtiin?

Myös kotitreenaamisessa, oli se sitten tavoitteellista tai puhtaasti kunto – tai terveysliikuntaa, on fiksua asetta harjoittelulle tavoite. Kun käytössäsi on lisäksi ehjät, toimivat ja tarkoituksenmukaiset välineet, sujuu harjoittelu kotona varmasti paremmin ja treeni maistuu. 

Tuloksekkaaseen ja kehittävään kotitreenaamiseen on monia eri mahdollisuuksia eikä napakan treenin tekeminen vaikka omassa olohuoneessa vaadi todellakaan edes suuria investointeja. Oikeastaan tarvitset vain suunnitelman, sopivan harjoitteluvälineen, kodistasi hiukan tilaa ja kotitreeni voi alkaa.

Kotitreenaamisen hyödyt
GYMSTICK ja KAHVAKUULA

Voit treenata kotona tai missä vaan

Voit harjoitella silloin, kun sinulle sopii

Harjoittelu on edullista eikä vaadi siirtymäaikaa liikuntapaikalle

Harjoitteluun tarvitset vain vähän tilaa

Voit vuokrata kotitreenivälineet ja harjoittelun edetessä päivittää kahvakuulan tai gymstickin "rankempaan versioon"

Voit harjoitella omassa rauhassa tai vaikka puolison kanssa

Kahvakuulan ja gymstickin säilytys ja käyttöönotto on helppoa

Voit harjoitella kotona tavoitteellisesti kahvakuulalla ja gymstickillä

Asiakkaan kommentti:

"Kotitreenaaminen suunnitelluilla ohjelmilla on ollut helppoa, tuonut tarpeeksi kuitenkin haastetta ja saanut minut liikkumaan säännöllisesti. Teen treenit kotona silloin kun se minulle sopii 👌🏻"
Niina
Asiakas