Valmennus

 

 

BOOSTY-kuntosalivalmennus

IISALMEN UIMAHALLIN KUNTOSALI

Kuntosalivalmennus    |  4   viikkoa

Harkitsetko henkilökohtaista valmennusta? Onko sinulla unelmia ja tavoitteita jotka haluat saavuttaa, mutta kaipaisit tukea ja tarkempaa ohjausta edistyäksesi haluttuun suuntaan? Autan sinua mielelläni!

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, sillä se ei sido sinua vielä mihinkään. Voit kertoa viestissäsi hiukan jo taustoistasi ja mitä valmennukselta haluisit saavuttaa. 

HINTA

259,00€

(ei sisällä kuntosalin sisäänpääsymaksua)

 

  BOOSTY-kuntosalivalmennus

  IISALMEN UIMAHALLIN KUNTOSALI

  Kuntosalivalmennus    |  4   viikkoa

  BOOSTY-kuntosalivalmennus on kuntosalilla tapahtuvaan harjoitteluun tarkoitettu valmennuskokonaisuus. Ennen valmennuskauden aloitusta  käymme läpi harjoittelun tavoitteet ja teemme niiden pohjalta yksilöllisen harjoitussuunnitelman ja harjoitusohjelman kuntosalille.

  Seuranta ja mittaukset ovat myös aina osa valmennusta ja niitä toteutamme harjoituskauden aikana tavoitteiden pohjalta. Yleisimpiä kuntosaliharjoittelun valmennustyökaluja ovat asiakkaan täyttämä harjoituspäiväkirja (seuranta) sekä kehonkoostumus- ja mittanauhamittaus.

  Huomioithan, että varsinkin aloittelijan kohdalla 4 viikon jakso on useinmiten vasta alkurykäys treenaamisen maailmaan; Lähtötasolla missä kuntosaliharjoittelu on täysin uutta, voidaan neljän viikkon aikana oppia käytännön perusasioita (treeniä tukevat lämmittelyt, turvalliset liiketekniikat, harjoituspäiväkirjan täyttö ja sen hyödyntäminen itsenäisissä treeneissä, treeniviikon suunnittelu/ajanhallinta, tuntumaa harjoittettaviin lihaksiin, sopivan haastavilla kuormilla treenaminen jne.). Harjoittelun perusasioiden osaaminen luo kestävää pohjaa tavoitteellisempaan harjoitteluun.

  Jos kuntosaliharjoittelu on sinulle ennestään tuttua, voidaan suorituskykyä nostaa 4 viikon jaksolla. Huomaathan että Boosty -kuntosalivalmennus sisältää yhden koko kehon kuntosaliohjelman. Jos tarvitset laajemman ohjelman kuntosalille, sopii UNIQ-valmennus sinulle paremmin. 

  Suunnattu aloittelijoille, kunnon kohottajille, sporttisen kehonkoostumuksen metsästäjille sekä aktiivisille kuntosalitreenaajille. 

  _

  • Tavoitteen asettelu ja harjoituskauden suunnitelma
  • Koko kehon harjoitusohjema kuntosalille
  • Ohjaukset / tapaamiset 4*1h
  • Google Meet -videotapaaminen 4*10min
  • Seuranta; harjoituspäiväkirja
  •  Mittaus *2 ja tulosten analysointi ja läpikäyminen (mittausmenetelmä valitaan tavoitteiden pohjalta)
  • Trainerin palautteet harjoituskauden aikana 

  HINTA

  259,00€

  (ei sisällä kuntosalin sisäänpääsymaksua)

   

   OIVA Yksilövalmennus

   IISALMEN UIMAHALLIN KUNTOSALI

   Kuntosali- ja ravintovalmennus    |    4 viikkoa

   OIVA valmennuskokonaisuus tähtää tasapainoisen ja terveyttä edistävän arjen haltuun ottoon (harjoittelu, ravinto ja palautuminen).

   Valmennuskauden aikana opit asettamaan itsellesi motivoivat tavoitteet, harjoittelemaan napakasti kuntosalilla, tekemään palauttavia harjoituksia ja syömään terveellisesti sekä harjoittelua tukevasti. Lisäksi opit huomiomaan nykyisen elämäntilanteesi ja tämän hetkiset resurssit ja voimavarat kokonaisvalatisesti.

   OIVA-valmennus sopii mainiosti myös aktiivisille salitreenaajille 4 viikon harjoituskaudeksi, jolloin voimme tarkistaa harjoitteletko, syötkö ja lepäätkö fiksusti. Valmennuskauden aikana nostamme suorituskykysi uudelle tasolle. Huomaathan, että paketti sisältää yhden koko kehon kuntosaliohjelman ja jos tarvitset laajemman ohjelman kuntosalille, sopii räätälöity UNIQ-valmennus sinulle paremmin.

    

   _

   Suunnattu aloittelijoille, kunnon kohottajille, sporttisen kehonkoostumuksen metsästäjille sekä aktiivisille kuntosalitreenaajille. 

   • Tavoitteen asettelu ja harjoituskauden suunnitelma
   • Koko kehon harjoitusohjema kuntosalille
   • Ohjaukset / tapaamiset 4*1h
   • Google Meet -videotapaaminen 4*30min
   • 4* viikkotehtävää (ravintovalmennus) 
   • Seuranta; ravintovalmennuksen erilaiset työkalut, harjoituspäiväkirja
   •  Mittaus *2 ja tulosten analysointi ja läpikäyminen (mittausmenetelmä valitaan tavoitteiden pohjalta)
   • Trainerin palautteet harjoituskauden aikana 

   HINTA

   434,00€

   (ei sisällä kuntosalin sisäänpääsymaksua)

    UNIQ-valmennus

    Sopii kaikille kunto- ja taitotasosta riippumatta.

     

    Rakennettava valmennuskokonaisuus

    UNIQ-valmennus mahdollistaa spesifisti tarpeisiin räätälöidyn valmennuskokonaisuuden. Treeniviikko voidaan rakentaa tällöin esimerkiksi  useammasta eri harjoittelumuodosta, kuten 2* kuntosalitreeni  +  1*kotitreeni gymstickillä viikossa.

    Seurantaa voidaan tehdä myös laajasti kuten, harjoituspäiväkirja, aktiivisuusranneke (aktiivisuus ja uni / kuluttaja versio) ja ruokapäiväkirjat sekä viikoittaiset ravintotehtävät.

    Mittausmenetelmät (esim. kuntotesti, mittanauhamittaus, voimatasotestaus jne.) valitaan aina todentamaan valmennuskauden kehitettävien osa-alueiden muutosta ja kehitystä tavoitteiden pohjalta.  

    UNIQ-valmennus voidaan painottaa myös ravintovalmennukseen.

    _

    Suunnattu aloittelijoille, kunnon kohottajille, sporttisen kehonkoostumuksen metsästäjille sekä aktiivisille treenaajille. 

    _

    Haluatko

    • Treenata monipuolisesti eri harjoitusmuotoja hyödyntäen (esim. kuntosaliharjoittelu ja kotitreenaaminen gymstickillä)
    • Treenata tavoittellisesti tietyllä harjoitusmuodolla 
    • Nostaa suorituskykä
     •  Parantaa voimaominaisuuksia omaa lajia palvellen
     • Löytää itsellesi sopivan ravintotasapainon (painotetaan ravintovalmennusta)
     • Valmennusta kenties yhdessä ystävän tai puolison kanssa (samansuuntaiset tavoitteet)

     UNIQ-valmennus on sinua varten!

     Valmennus on tiivistä yhteistyötä luottavassa ilmapiirissä

     Joskus omat keinot eivät vain riitä edistämään hyvinvointia ja toisinaan jo pelkkä liikuntaharrastuksen aloittaminen tuntuu ylitsepääsemättömälle. Aktiivisesti treenaavalla kehitys voi puolestaan jäädä junnaamaan paikalleen ja tämä voi alkaa pahimmillaan nakertaa motivaatiota ja halukkuutta harjoitella. Tällöin hakeutuminen henkilökohtaiseen valmennukseen luo hyvät edellytykset onnistua ja saada toivottuja muutoksia aikaiseksi. Yhdessä valmentajan kanssa pureskellut tavoitteet, selkeät ohjeet ja ohjelmat sekä läsnäoleva vuorovaikutus auttavat sinua etenemään kohti päämäärää ja vahvempaa versiota sinusta.

     Valmennuksessa kartoitamme aina lähtötilanteesi; arvioimme mm. tämän hetkiset resurssisi (esim. ajallinen mahdollisuus treeneihin), käymme läpi mihin tähtäät ja teemme tavoiteisiisi nähden tarvittavia alkumittauksia sekä mahdollisesti kuntotestejä.

     Hyvässä valmennussuhteessa vallitsee aina molemminpuoleinen luottamus ja sujuva vuorovaikutus. Mitä paremmin minä opin tuntemaan sinut, sitä paremmin pystyn auttaamaan sinua matkallasi kohti tavoitteita ja unelmiasi! Valmennuksen aikana kohtaamasi haasteet selätetään yhdessä ja onnistumisia juhlitaan porukalla! 

     Ota rohkeasti yhteyttä! Voit kertoa halutessasi jo hiukan taustoistasi ja mitä toivoisit valmennuksessa saavuttavan.

     Olet lämpimästi tervetullut valmennukseeni💛

     Valmennuksen hyödyt:

     Valmennuksessa huomioidaan henkilökohtaiset resurssit, kuten ajankäytön mahdollisuudet

     Saat selkeät ohjeet treeneihin ja ruokailuun

     Valmennuksessa sinulla on läsnäoleva tuki käytössäsi

     Onnistumiset ruokkivat motivaatiota

     Mahdolliset eteen tulevat esteet selätetään yhdessä ja tekeminen ei tyssää paikalleen.

     Yksilöllisiin tarpeisiin räätälöity nousujohteinen harjoittelu kehittää kuntoasi takuulla

     Saat runsaasti eväitä itsenäiseen harjoitteluun mistä on sinulle hyötyä myös valmennuksen jälkeenkin

     Asiakkaan kommentti:

     "Trainerin kanssa harjoittelu oli tosi innostavaa ja motivoivaa. Tuli rohkeutta treenata myös vapailla painoilla kun oli joku, joka katsoi, että tekniikka oli ok. Ilman Traineria en olisi uskaltanut treenata näin kovilla painoilla."
     Eila
     Asiakas