Teija Trainer

Olen Teija Niskanen, Missfix yrityksen takana ja tarjoan palveluita Iisalmen alueella ja etänä. Liikunta, treenaaminen, hyvinvointi ja terveys ovat teemoja, joista voisin jutella vaikka loputtomiin.

Innostuin aikanaan kuntosaliharjoittelusta, kun fyysinen kuntoni ja yleinen jaksaminen olivat surkeita. Vuosivuodelta olen sitten oppinut koko ajan lisää näistä teemoista oman tekemisen kautta ja monipuolisesti liikunta-alalle kouluttautumalla.

Tällä hetkellä oma harjoitteluni ja ylipäätään toteutuva elämäntyylini tähtäävät tulevaisuudessa häämöttäviin bodyfitness-kilpailuihin eli vapaa-ajalla harjoittelen ahkerasti ja tavoitteellisesti kuntosalilla. Kisavalmennuksessa opin jatkuvasti uutta ja ennen kaikkea itsestäni. Näitä oivalluksia ja opittuja taitoja pystyn jalostamaan saumattomasti omaan asiakastyöhöni tuoden siihen oman kokemukseni kautta sellaista kulmaa, mitä mistään koulutuksesta tai kirjasta lukemalla ei voi saada.

Ryhmäliikunnanohjaus puolestaan tuli kuvioihin mukaan hiukan myöhemmin, kun pääsin kosketuksiin tähän täysin kuntosalikulttuurista eroavaan maailmaan erilaisissa liikunta-alan koulutuksissa. Ymmärsin, kuinka nautin ohjaustyöstä myös ryhmän edessä. Oikeastaan koko prosessi on minulle innostava alkaen ohjelman suunnittelusta (luova ja teoreettinen osuus) huipentuen yhteisiin treeneihin asiakkaiden kanssa missä liikunnan ilo ja onnistumisen kokemukset koetaan porukalla.

Teen liikuntatyötä sisältäni kumpuavasta aidosta kiinnostuksesta käsin ja tiedän että voin vaikuttaa positiivisesti ihmisten hyvinvointiin, vireyteen ja fyysiseen suorituskykyyn sekä siihen kuinka he itsensä kokevat. Minulla on työkalupakissani muutakin kuin naula ja vasara, sillä arjen haasteet ja kehityksen jumista eteenpäin pääseminen vaativat toisinaan myös luovaa ongelman ratkaisua.

Ohjaan ja valmennan rennolla, mutta napakalla otteella luoden turvallisen ja inspiroivan ympäristön kehittää kuntoa ja nauttia liikunnasta. Pyrin aina kohtaamaan asiakkaani läsnäolevasti sekä herkällä korvalla kuunnellen.  Ohjauksissa ja valmennuksissa rohkaisen haastamaan sopivasti ja tasaisin väliajoin. Mainittakoon vielä, että jokainen asiakas on minulle yhtä merkityksellinen ja arvokas riippumatta kuntotasosta tai liikuntataustasta.

Tarjoan liikuntapalvelut ”tavan kansalle” eli liikuntaharrastusta harkitseville, terveysliikkujille, peruskuntoilijoille ja tavoitteellisesti treenaaville kuntoliikkujille.

Voit treenata kanssani ohjatusti mm. pienryhmässä kuntosalilla, pienryhmässä allastreeneissä, kesäisin ulkona, ryhmäliikuntatunneilla tai vaikka omassa olohuoneessasi kahvakuulalla tai gymstickillä etäyhteyden kautta.

Toimin myös yksilövalmentajana sisältäen koko hoidon; treenien ohjelmointi, raitsemusohjaus, valmentajan tuki ja yksilöohjaukset. Kaikki valmennettavat saavat käyttöönsä myös valmennusalustan (SykeTribe -sovellus) mikä toimii mm. reaaliaikaisena harjoituspäiväkirjana.

Lisäksi voit ostaa minulta yksittäisiä ohjauksia ja ohjelmia kuntosali-, kahvakuula- sekä gymstick harjoitteluun. Gymstick kotitreeneihin saat tarvittaessa välineet lainaksi.

Haluaisitko tulla kokeilemaan ryhmätreenejä?

Katso meneillään oleva liikuntalukkari liikuntalukkari täältä ja tutustu tarkemmin ryhmiin alta. Varaa oma paikkasi  tutustumistreeneihin ryhmäkuvausten yhteydestä tai WhatsApp-viestillä P.044 322 4276. 

Kiinnostaako kuntosaliharjoittelu? 

Katso alkavat kuntosaliharjoittelun pienrhmät täältä tai varaa henkilökohtainen ohjausaikasi yhteydenottolomakeella.

Paikkavaraukset ryhmiin ja henkilökohtaiset ohjausajat voit varata myös WhatsApp-viestillä 

P. 044 322 4276.

Huom! Tutustumistreeneihin (ryhmäliikunta) vaaditaan aina ilmoittautuminen ennakkoon ja vastausviesti minulta takaisin varauksen vahvistamiseksi. Siispä olethan liikkeellä hyvissä ajoin!

Harkitsetko valmennusta?

 Ota minuun yhteyttä matalalla kynnyksellä, sillä se ei vielä sido sinua mihinkään. Halutessasi voit jo kertoa hiukan taustoistasi ja lyhyesti mitä valmennuksessa haluaisit saavuttaa.

Ota yhteyttä

Ovatko liikunta, treenaaminen, hyvinvointi ja terveys myös sinulle teemoja mitkä kiinnostavat? 

Nappaa intagram- ja facebook-tilini seurantaan, niin pääset näkemään näihin aiheisiin liittyvää inspiroivaa sisältöä säännöllisesti. 

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/missfix_teija/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092376204648

Koulutus

Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You 2014 Joensuu

Kuntosalivalmentaja, Trainer4You 2014 Vaasa

PersonalTrainer, Trainer4You 2017

Ravintovalmentaja, Trainer4You 2017

Kahvakuulapäivä ohjaajille / Tuomo Kilpeläinen 2018 Oulu

Gymstick Muscle -lisenssitunti ohjaaja 2018

IKSA – kahvakuulaohjaaja 2018 Helsinki

Liikunnan ammattitutkinto (AT), Sport Academy 2019 Vuokatti

IKSA – lisenssi kahvakuulaohjaaja 2019 Helsinki

Ryhmäliikuntaohjaaja 1, Tempo Akatemia 2022 Kuopio

Ryhmäliikuntaohjaaja 2, Tempo Akatemia 2022 Kuopio

Lisää vireyttäsi ja vahvistu fiksusti treenaamalla terveyttä ja hyvinvointiasi edistäen .

Lämpimästi tervetuloa mukaan liikkumaan!

"Räätälöin sinulle innostavat ja toimivat sekä kuntoasi monipuolisesti edistävät liikuntarutiinit."
Teija niskanen
Trainer