Teija Trainer

Olen Liikuntaneuvoja (AT) ja lisäksi suorittanut useita liikunta-alan kurssimuotoisia tutkintoja, mm. personal trainer- ja ravintovalmentaja- koulutusohjelmat (Trainer4you).

Ohjaan pien- ja keskisuuria liikuntaryhmiä Iisalmen alueella sekä lisäksi teen yksilöohjauksia ja -valmennuksia.

 Palveluihini kuuluu mm. kuntosaliharjoittelun pienryhmät KIPPARIT ja Naisten salivuoro (Iisalmen uimahallin kuntosali), kahvakuulaharjoittelun SWINGI -pienryhmä sekä gymstickharjoittelun -ryhmät WELNESS TEAM Gymstick ja AQUA Gymstick.

Valmennuspaketteja puolestaan ovat BOOSTY-kuntosalivalmennus (4 viikkoa), OIVA- kuntosali- ja ravintovalmennus (4 viikkoa) ja  UNIQ-valmennus, missä voidaan yhdistää esim. useampi harjoittelumuoto, kuten kuntosali- ja gymstickharjoittelu sekä halutessa painottaa vahvemmin esimerkiksi ravintovalmennukseen.

Kesällä ohjaan KESÄLEIRI– ja Gymstick-puistotreenit -nimisiä ulkotreenejä Iisalmen lähiliikuntapaikoilla. Kesän ajaksi osallistujat saavat harjoitteluun tarvittavat välineet omaan käyttöönsä, sillä kesäryhmiin kuluvat aina simppelit kotitreeniohjelmat.

Vannoutuneille kotikuntoilijoille puolestaan tarjoan toimivat, simppelit ja tehokkaat koitreeniohjelmat kahvakuula- ja Gymstick harjoitteluun

Työskentelen ihan tavallisten kuntoilijoiden kanssa aloittelijasta tavoitteellisiin kuntoliikkujiin.

Vahvuusalueeni ovat kuntosaliharjoittelu, kahvakuulaharjoittelu, gymstickharjoittelu ja kotitreenaaminen. 

Koulutus

Hyvinvointivalmentaja, Trainer4You 2014 Joensuu

Kuntosalivalmentaja, Trainer4You 2014 Vaasa

PersonalTrainer, Trainer4You 2017

Ravintovalmentaja, Trainer4You 2017

Kahvakuulapäivä ohjaajille / Tuomo Kilpeläinen 2018 Oulu

Gymstick Muscle -lisenssitunti ohjaaja 2018

IKSA – kahvakuulaohjaaja 2018 Helsinki

Liikunnan ammattitutkinto (AT), Sport Academy 2019 Vuokatti

IKSA – lisenssi kahvakuulaohjaaja 2019 Helsinki

Motivoin sinua liikkumaan turvallisesti, tavoitteellisesti ja terveyttä edistäen.

Olen Iisalmelainen liikunta-alan ammattilainen ja innokas treenaaja itsekin. Toiminnallinen, koko kehoa kuormittava harjoittelu sekä uusien taitojen oppiminen kiinnostaa minua ja niiden parissa pääasiassa itse harjoittelen.

Haluan elää tasapainoista, terveellistä ja liikunnallista elämää. Haluan huolehtia hyvästä päivittäisestä vireestä, noudattaa fiksun ja terveellisen ravinnon periaatteita sekä haastaa itseäni harjoitellen napakasti.
Näitä periaatteita toteutan päivittäin omassa arjessani ja terveellisten ja hyvinvointia edistävien arvojen luotsaamana myös ohjaan ja valmennan asiakkaitani.

Hyvinvointi ja fyysisen suorituskyvyn kehittäminen kiinnostavat minua ja kouluttaudun jatkuvasti kehittääkseni osaamistani. Haluan toimia vastuullisena liikunta-alan ammattilaisena ja tarjota asiakkaille ajantasaisen osaamisen sekä turvallisen, innostavan ja kehittävän ympäristön liikkua ja parantaa suorituskykyä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan treenaamaan!

"Tavallisille kuntoilijoille. Ihan niinkuin minäkin oon."
Teija niskanen
Trainer