Valmennus

 

 

BOOSTY-kuntosalivalmennus

IISALMEN UIMAHALLIN KUNTOSALI

Kuntosalivalmennus    |  4   viikkoa

BOOSTY-kuntosalivalmennus on kuntosalilla tapahtuvaan harjoitteluun tarkoitettu valmennuskokonaisuus. Ennen valmennuskauden aloitusta  käymme läpi harjoittelun tavoitteet ja teemme niiden pohjalta yksilöllisen harjoitussuunnitelman ja harjoitusohjelman kuntosalille.

Seuranta ja mittaukset ovat myös aina osa valmennusta ja niitä toteutamme harjoituskauden aikana tavoitteiden pohjalta. Yleisimpiä kuntosaliharjoittelun valmennustyökaluja ovat asiakkaan täyttämä harjoituspäiväkirja (seuranta) sekä kehonkoostumus- ja mittanauhamittaus.

Huomioithan, että varsinkin aloittelijan kohdalla 4 viikon jakso on useinmiten vasta alkurykäys treenaamisen maailmaan; Lähtötasolla missä kuntosaliharjoittelu on täysin uutta, voidaan neljän viikkon aikana oppia käytännön perusasioita (treeniä tukevat lämmittelyt, turvalliset liiketekniikat, harjoituspäiväkirjan täyttö ja sen hyödyntäminen itsenäisissä treeneissä, treeniviikon suunnittelu/ajanhallinta, tuntumaa harjoittettaviin lihaksiin, sopivan haastavilla kuormilla treenaminen jne.). Harjoittelun perusasioiden osaaminen luo kestävää pohjaa tavoitteellisempaan harjoitteluun.

Jos kuntosaliharjoittelu on sinulle ennestään tuttua, voidaan suorituskykyä nostaa 4 viikon jaksolla. Huomaathan että Boosty -kuntosalivalmennus sisältää yhden koko kehon kuntosaliohjelman. Jos tarvitset laajemman ohjelman kuntosalille, sopii UNIQ-valmennus sinulle paremmin. 

Suunnattu aloittelijoille, kunnon kohottajille, sporttisen kehonkoostumuksen metsästäjille sekä aktiivisille kuntosalitreenaajille. 

_

 • Tavoitteen asettelu ja harjoituskauden suunnitelma
 • Koko kehon harjoitusohjema kuntosalille
 • Ohjaukset / tapaamiset 4*1h
 • Google Meet -videotapaaminen 4*10min
 • Seuranta; harjoituspäiväkirja
 •  Mittaus *2 ja tulosten analysointi ja läpikäyminen (mittausmenetelmä valitaan tavoitteiden pohjalta)
 • Trainerin palautteet harjoituskauden aikana 

HINTA

259,00€

(ei sisällä kuntosalin sisäänpääsymaksua)

 

  OIVA Yksilövalmennus

  IISALMEN UIMAHALLIN KUNTOSALI

  Kuntosali- ja ravintovalmennus    |    4 viikkoa

  OIVA valmennuskokonaisuus tähtää tasapainoisen ja terveyttä edistävän arjen haltuun ottoon (harjoittelu, ravinto ja palautuminen).

  Valmennuskauden aikana opit asettamaan itsellesi motivoivat tavoitteet, harjoittelemaan napakasti kuntosalilla, tekemään palauttavia harjoituksia ja syömään terveellisesti sekä harjoittelua tukevasti. Lisäksi opit huomiomaan nykyisen elämäntilanteesi ja tämän hetkiset resurssit ja voimavarat kokonaisvalatisesti.

  OIVA-valmennus sopii mainiosti myös aktiivisille salitreenaajille 4 viikon harjoituskaudeksi, jolloin voimme tarkistaa harjoitteletko, syötkö ja lepäätkö fiksusti. Valmennuskauden aikana nostamme suorituskykysi uudelle tasolle. Huomaathan, että paketti sisältää yhden koko kehon kuntosaliohjelman ja jos tarvitset laajemman ohjelman kuntosalille, sopii räätälöity UNIQ-valmennus sinulle paremmin.

   

  _

  Suunnattu aloittelijoille, kunnon kohottajille, sporttisen kehonkoostumuksen metsästäjille sekä aktiivisille kuntosalitreenaajille. 

  • Tavoitteen asettelu ja harjoituskauden suunnitelma
  • Koko kehon harjoitusohjema kuntosalille
  • Ohjaukset / tapaamiset 4*1h
  • Google Meet -videotapaaminen 4*30min
  • 4* viikkotehtävää (ravintovalmennus) 
  • Seuranta; ravintovalmennuksen erilaiset työkalut, harjoituspäiväkirja
  •  Mittaus *2 ja tulosten analysointi ja läpikäyminen (mittausmenetelmä valitaan tavoitteiden pohjalta)
  • Trainerin palautteet harjoituskauden aikana 

  HINTA

  434,00€

  (ei sisällä kuntosalin sisäänpääsymaksua)

   UNIQ-valmennus

   Sopii kaikille kunto- ja taitotasosta riippumatta.

    

   Rakennettava valmennuskokonaisuus

   UNIQ-valmennus mahdollistaa spesifisti tarpeisiin räätälöidyn valmennuskokonaisuuden. Treeniviikko voidaan rakentaa tällöin esimerkiksi  useammasta eri harjoittelumuodosta, kuten 2* kuntosalitreeni  +  1*kotitreeni gymstickillä viikossa.

   Seurantaa voidaan tehdä myös laajasti kuten, harjoituspäiväkirja, aktiivisuusranneke (aktiivisuus ja uni / kuluttaja versio) ja ruokapäiväkirjat sekä viikoittaiset ravintotehtävät.

   Mittausmenetelmät (esim. kuntotesti, mittanauhamittaus, voimatasotestaus jne.) valitaan aina todentamaan valmennuskauden kehitettävien osa-alueiden muutosta ja kehitystä tavoitteiden pohjalta.  

   UNIQ-valmennus voidaan painottaa myös ravintovalmennukseen.

   _

   Suunnattu aloittelijoille, kunnon kohottajille, sporttisen kehonkoostumuksen metsästäjille sekä aktiivisille treenaajille. 

   _

   Haluatko

   • Treenata monipuolisesti eri harjoitusmuotoja hyödyntäen (esim. kuntosaliharjoittelu ja kotitreenaaminen gymstickillä)
   • Treenata tavoittellisesti tietyllä harjoitusmuodolla 
   • Nostaa suorituskykä
    •  Parantaa voimaominaisuuksia omaa lajia palvellen
    • Löytää itsellesi sopivan ravintotasapainon (painotetaan ravintovalmennusta)
    • Valmennusta kenties yhdessä ystävän tai puolison kanssa (samansuuntaiset tavoitteet)

    UNIQ-valmennus on sinua varten!

    Suunnitelmallisuus tuplaa positiiviset tulokset kunnossasi

    Tavoitteellinen harjoittelu on säännöllistä ja pitkäjänteistä arkityötä. Se ei tarkoita kulmat kurtussa hikoilua, vaan ennemmin tietoista ja tarkoituksenmukaista toimintaa omien arvojen ja resurssien puitteissa. Kun rasitusta lisätään maltillisesti, harjoittelu on monipuolista ja kokonaisvaltaista sekä palautumisen huomioivaa, motivaatio säilyy ja harjoittelu tuottaa toivottuja tuloksia.

    Tavoittelitpa sitten liikunnan lisäämistä arkeesi, 20kg painon pudotusta tai fyysisen suorituskyvyn nostamista, on suunnitelman tekeminen ensiarvoisen tärkeää; milloin treenataan, miten treenataan, kuinka paljon treenataan, miten harjoittelusta palaudutaan, jotta kunto nousee, mitä harjoittelussa seurataan, miten kehitystä mitataan jne. Lisäksi huolellisesti pureskeltu tavoitteenasettelu pitää toimintaa yllä silloinkin kun harjoittelu tympii tai joudut hetkellisesti priorisoimaan muita asioita treennien edelle. 

    Erilaiset mittaus- ja seurantamenetelmät ovat liikunta-ammattilaisten työkaluja ja niiden avulla harjoituskaudella tapahtunutta kehitystä voidaan seurata ja tarvittaessa tehdä myös suunnan muutoksia. Seuranta onkin tärkeä valmennustyökalu trainerin ja valmennettavan välillä, jotta tekeminen on tavoitteita tukevaa, tuloksellista ja sopivan haastavaa.  Testaamalla puolestaan tehdyn työn tulos on konkreettinen ja muutos selkeämmin ymmärrettävä. Kuntoa testaamalla esim. kehonkoostumusmittarilla yhdessä trainerin kanssa saat arvokasta tietoa edistymisestäsi. Kehityksen tulkintaa ei  siisi kannata jättää tunteiden tai omien arvioiden varaan, vaan konkreettinen testipalaute säännöllisesti matkan varrella ohjaa sinua oikeaan suuntaa kohti tavoitettasi.

    Valmennuspolku voidaan rakentaa hyvinkin tarkasti, yksilöllisten tarpeiden pohjalta tai vaihtoehtoisesti laatia yhteinen suunnitelma esimerkiksi ystävän kanssa, jos tavoitteet ovat samanlaiset.

    Valmennuksen hyödyt:

    Harjoittelu yhdessä trainerin kanssa on turvallista, tehokasta, kehittävää ja motivoivaa

    Valmennuksessa huomioidaan kokonaiskuormitus: harjoittelu, lepo, palautuminen

    Valmennuksessa opit hyödyntämään seurantaa myös itsenäisissä treeneissä.

    Valmennuksessa huomioidaan henkilökohtaiset resurssit, kuten ajankäytön mahdollisuudet

    Trainerin ajantasainen tietotaito on saatavillasi koko valmennuskauden ajan.

    Säännölliset trainerin palauteet pitävät sinut ajan tasalla ja oikealla tiellä tavoitteeseen nähden.

    Asiakkaan kommentti:

    "Trainerin kanssa harjoittelu oli tosi innostavaa ja motivoivaa. Tuli rohkeutta treenata myös vapailla painoilla kun oli joku, joka katsoi, että tekniikka oli ok. Ilman Traineria en olisi uskaltanut treenata näin kovilla painoilla."
    Eila
    Asiakas